Politika zaštite privatnosti www.crodux-derivati.hr

Internetske stranice www.crodux-derivati.hr namijenjene su prezentaciji usluga i proizvoda društva Crodux derivati dva d.o.o., u daljnjem tekstu, Crodux.

Crodux poštuje Vašu privatnost i štiti Vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci prikupljeni na stranici www.crodux-derivati.hr pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Osobni podaci

Osobni podaci koje posjetitelji dobrovoljno ostave popunjavanjem kontakt formi na Crodux internetskim stranicama koristit će se isključivo u svrhu u koju su ustupljeni. Svrha je pružanje informacija o uslugama i proizvodima, provođenje nagradnih igara i nagradnih natječaja koje će organizirati Crodux te mogućnost zaposlenja u Croduxu.

Treće strane

Osim za gore opisane vlastite potrebe, Crodux osobne podatke neće prodavati ili ustupati na korištenje trećim stranama.

Kolačići

Koristimo vlastite i kolačiće trećih strana, datoteke koje se zapisuju na računalo korisnika, da bismo poboljšali Vaše iskustvo na našoj stranici i svoje usluge, analizirajući pregledavanje naše internetske stranice.

Sigurnost

Autentičnost poslužitelja web stranica www.crodux-derivati.hr moguće je utvrditi provjerom certifikata u internetskom pregledniku.

Razmjena informacija preko web stranice www.crodux-derivati.hr, obavlja se sigurnim komunikacijskim protokolima i zaštićena je snažnom enkripcijom.

Kontakt

Dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka i politici zaštite privatnosti Croduxa, možete zatražiti na szop@crodux-derivati.hr.

Kartica za gorivo

CRODUX kartica prilagođena je individualnim potrebama tvrtke.

Kartice za gorivo Saznajte više
ICL_LANGUAGE_CODE