VITAMIN WELL

Osvježi se uz Vitamin WEll napitke uz popust do 30%!

Napitci Vitamin Well sadrže upola manje kalorija u usporedbi s drugim bezalkoholnim pićima – u 100 ml je 4,2 grama voćnog šećera.

Zahvaljujući svom sastavu, Vitamin Well napitci pozitivno djeluju na funkciju mišića, živčani sustav i proizvodnju energije ,očuvanju DNK te zaštiti od oksidacije (vitamin C i cink).

U ponudi su:

  • Vitamin Well Defence
  • Vitamin Well Reload

Vitamin Well Defence, s okusom citrusa i cvijeta bazge, sadrži vitamine C, B12 i cink koji pridonose normalnom funkcioniranju imunosnog sustava. Također sadrži ekstrakte bazge i zelenog čaja.

Vitamin Well Reload, s okusom limuna i limete, izvor je biotina, vitamina B12 i magnezija koji uravnotežuje elektrolite, a ova će kombinacija pridonijeti normalnom metabolizmu te potaknuti stvaranje energije. Također je izvor vitamina D koji se pod utjecajem sunčevih zraka prirodno stvara u koži.

Za ostvarenje popusta kupon iz Crodux aplikacije pokažite na blagajni prije kupnje. Popusti se međusobno ne zbrajaju. Kupon vrijedi do 31.10.2020. ili do isteka zaliha. Kupon može biti ukinut u bilo kojem trenutku te više neće biti dostupan u mobilnoj aplikaciji.

Kartica za gorivo

CRODUX kartica prilagođena je individualnim potrebama tvrtke.

Kartice za gorivo Saznajte više
ICL_LANGUAGE_CODE