DELIMANO I DORMEO

Crodux svojim kupcima uvijek nudi više pa tako od sada na benzinskim servisima možete pronaći ponudu Delimano i Dormeo proizvoda.

Dormeo warm hug deka

Umotajte se u najmekši i najtopliji set ikada – Dormeo Warm Hug koji  se sastoji od jastučića i pokrivača ima džep za grijanje stopala, periv na 30ºC i dostupan je u dimenziji130x190 cm.

Dormeo sova Love u crvenoj boji

Emotivnu sovicu je 3u1 poklon za svakoga, bez obzira na godine. Može se koristiti kao mekani jastuk ili igračka, a u kombinaciji s pokrivačem idealan je partner za ušuškavanje ili popodnevni drijemež, gdje god bili. Sovice dolaze u 6 različita raspoloženja, svaka u svojoj boji.

Dormeo mini sova Love u crvenoj boji

Emotivna mini sovica dražestan je poklon za svakoga tko se ne boji svojih osjećaja i želi ih podijeliti s drugima, bez obzira na godine. Sovica Love visine je 16 cm i perive je u perilici.

Delimano Nutribullet

Nutribullet je ekstraktor hranjivih sastojaka koji koristi snagu od 600 W kako bi usitnio, iscijedio i isjeckao sve što vam hrana može pružiti. Malen i kompaktan, Nutribullet vam omogućuje dnevnu dozu zdravlja. Njegova konstrukcija ne sadrži opasne BPA spojeve, te je siguran za upotrebu. Pružite svom tijelu najbolje iz namirnica i započnite zdrav život.

Delimano oštrač noževa + 3 noža gratis

Delimano Brava Extreme oštrač noževa s 3 noža  gratis je praktično pomagalo koje omogućuje da jednostavno i brzo naoštrite sve vaše kuhinjske noževe. Zbog visokokvalitetnog materijala sada možete oštriti škare, kuhinjske aparate i noževe. Set uključuje i univerzalni nož od 11 cm, nož za guljenje krumpira od 11.5 cm i nož za guljenje od 9 cm.

Ponuda je dostupna do 31.12.2020. ili do isteka zaliha na određenim Crodux benzinskim servisima.

Kartica za gorivo

CRODUX kartica prilagođena je individualnim potrebama tvrtke.

Kartice za gorivo Saznajte više
ICL_LANGUAGE_CODE