Crodux derivati dva d.o.o., trgovačko društvo s ograničenom odgovornošću sa sjedištem u Zagrebu na lokaciji Savska Opatovina 36, bavi se uvozom, skladištenjem, maloprodajom, te veleprodajom naftnih derivata i plina na području Republike Hrvatske.

Crodux derivati dva d.o.o., jedina je naftna kompanija na domaćem tržištu u 100% hrvatskom privatnom vlasništvu.

Crodux zapošljava preko 1300 visoko motiviranih djelatnika diljem Republike Hrvatske, a trenutno broji 93 benzinska servisa s veoma dinamičnim trendom širenja maloprodajne mreže. Posjeduje skladišne prostore naftnih derivata u Zadru, Omišlju i Zagrebu.

Visoka kvaliteta goriva, te široki asortiman trgovačkih i ugostiteljskih proizvoda i usluga, uz konstantnu edukaciju djelatnika, garantiraju vrhunsku kvalitetu i time Crodux čine jedinstvenim, prepoznatljivim i pouzdanim partnerom.

Kvaliteta robe i usluga prepoznata je od strane kupaca, a Crodux je već nekoliko godina za redom dobitnik priznanja “Superbrands” kao i nagrade “Best Buy Award” u kategoriji Gastro ponuda u sklopu benzinskog servisa. Također, Croduxov benzinski servis Zadar Gaženica dobitnik je nagrade „Nasmiješeno sunce“, kojom se nagrađuju najuspješniji u ostvarenju turističke sezone i to u kategoriji najuređeniji benzinski servis!

Kartica za gorivo

CRODUX kartica prilagođena je individualnim potrebama tvrtke.

Kartice za gorivo Saznajte više
ICL_LANGUAGE_CODE