Društvo Crodux pridružuje se grupi Petrol od listopada. Zajedno ćemo postati vodeći opskrbljivač goriva i održivih energetskih rješenja u Hrvatskoj.

Stoga, dobro došli na više od stotinu novih benzinskih servisa diljem Hrvatske! Odsad vas pratimo na vašim putovanjima na čak 204 prodajna mjesta – na 93 Croduxova benzinska servisa i 111 Petrolovih benzinskih servisa. Za najveću moguću dostupnost, izvrsno korisničko iskustvo koje pruža najbolje od oba svijeta i najkvalitetnija pogonska goriva.

Pročitajte izjavu za javnost

Energija smo mi – zajedno!

Česta pitanja

 • Hoću li i dalje moći posjećivati Crodux? Hoće li Crodux od sad postati Petrol?

  Bez brige, i dalje ćete se moći zaustaviti na Croduxovu benzinskom servisu. Sačuvat ćemo robnu marku Crodux jer želimo iskoristiti njezinu snagu i ugled. U mjestima gdje su prisutni Petrol i Crodux i dalje ćete moći posjećivati oba benzinska servisa.

  Lokacije Croduxovih i Petrolovih benzinskih servisa možete pogledati ovdje.

 • Hoće li se spajanjem promijeniti ponuda na benzinskim servisima Crodux?

  Ne, ponuda se neće mijenjati. Posjetitelji će i dalje moći uživati u svemu štonudi Crodux, bez obzira na to je li riječ o trgovačkoj robi na prodajnim policama, gorivu koje točite u vozilo ili nizu barova i restorana na pojedinačnim lokacijama.

  Sačuvat ćemo robnu marku Crodux jer želimo iskoristiti njezinu snagu i ugled, ali ćemo spojiti naša znanja i najbolje prakse. Tako ćemo uvesti zajedničke marketinške akcije i promocije, a za nekoliko mjeseci moći ćete Croduxovom poslovnom karticom plaćati i na Petrolovim benzinskim servisima.

 • Hoću li i dalje moći točiti gorivo MaxPower na Croduxovim benzinskim servisima?

  Da. Naš je cilj pružiti najkvalitetnija i najnaprednija pogonska goriva, zbog čega ćemo se nastaviti brinuti za visoku kvalitetu goriva MaxPower.

 • Hoću li odsad moći točiti Croduxovo gorivo MaxPower na benzinskim servisima Petrol?

  Ne. Na Petrolovim benzinskih servisima u regiji i dalje ćete točiti goriva iz obitelji visokokvalitetnih goriva Q Max u svoja vozila.

 • Je li Petrolovo gorivo Q Max jednako dobro kao i Croduxovo gorivo MaxPower?

  Naravno! Prema mišljenju korisnika, koje redovito provjeravamo u svojim istraživanjima, goriva Q Max kvalitativno su ekvivalentna Croduxovu gorivu MaxPower.

 • Mogu li se Croduxovom poslovnom karticom koristiti i na Petrolovim benzinskim servisima?

  Uskoro ćete moći. Croduxova poslovna kartica za plaćanje goriva bit će uvedena i na Petrolove benzinske servise u roku od nekoliko mjeseci. To znači da će se mreža benzinskih servisa za vjerne korisnike Croduxove poslovne platne kartice povećati na čak 204 benzinske postaje diljem Hrvatske.

 • Mogu li se karticom Petrol kluba koristiti i na Croduxovim benzinskim servisima?

  Ne. Nećete se moći koristiti platnim ili običnim karticama Petrol kluba na Croduxovim benzinskim servisima. No svojom ćete se Petrol klub karticom i dalje moći koristiti na 111 Petrolovih benzinskih servisa širom Hrvatske.

 • Što će pridruženje Croduxa značiti za obvezu održivog razvoja grupe Petrol?

  Grupa Petrol ostaje važan partner hrvatskoj državi u energetskoj tranziciji i prelasku na niskougljično društvo. U skladu sa strategijom grupe Petrol za razdoblje 2021. –2025. na hrvatskom ćemo tržištu u prodajnoj mreži širiti portfelj klijenata u području energenata i usluga energetske tranzicije te ulagati u proizvodnju električne energije iz obnovljivih izvora.

ICL_LANGUAGE_CODE