11.05.2020.

Ponovno su otvoreni Crodux caffe barovi, bistroi i restorani!

Nakon gotovo dvomjesečne stanke u poslovanju ugostiteljskih objekata, uzrokovane koronavirusom, danas, 11.05.2020. ponovo otvaramo Crodux ugostiteljske objekte, caffe barove, bistroe i restorane! Ponuda na koju ste naviknuli u svom omiljenom Crodux ugostiteljskom objektu dostupna je u cijelosti.

Iako u ponešto drugačijem izdanju, iznimno nas veseli ponovni susret s našim gostima. Higijenski standardi Crodux ugostiteljskih objekata su i dosada bili na iznimno visokoj razini, a sada smo te standarde podignuli na najvišu moguću razinu, sve s ciljem očuvanja zdravlja gostiju i djelatnika. Naše poslovanje prilagodili smo svim mjerama i preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Sigurni smo da ste se zaželjeli sjesti i odmoriti na suncu uz vrhunsku šalicu kave, svježi croissant ili sok. Kako b vam omogućili da taj trenutak provedete bezbrižno i opušteno, poduzeli smo sve predradnje. Osigurali smo potreban razmak između stolova, redovito dezinficiramo stolove i rukohvate na stolicama, osigurali smo gostima dezinfekcijsko sredstvo za ruke, opremljeni smo svom zaštitnom opremom kao što su maske, gumene rukavice, dezinficijensi koje učestalo koristimo kao i mnoge druge mjere s ciljem zaštite zdravlja.

Također, iznimno je bitno da se i gosti pridržavaju svih uputa koje su postavljene u samim objektima. Nužno je održavati socijalnu distancu, pričekati da se vaše mjesto, stol i stolice dezinficiraju prije sjedanja, izbjegavajte kontakte sa susjednim stolovima, pričekajte svoj red za plaćanje računa uz socijalnu distancu i slične preporuke izdane od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Veselimo se ponovnom susretu! Čuvajmo naše zdravlje i ostanimo odgovorni.

ICL_LANGUAGE_CODE