19.03.2020.

Informacije o benzinskim servisima – Koronavirus

Poštovani kupci,

obzirom na situaciju u svijetu, a tako i u Hrvatskoj izazivanu koronavirusom, Crodux derivati dva d.o.o. dužni su prilagoditi svoje poslovanje u skladu s mjerama donesenim od strane Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Vlade RH.

Kupce molimo za razumijevanje jer benzinski servisi radit će s ograničenjima koja su izdana od strane više navedenih institucija. Zabrane se prvenstveno odnose na prekid rada ugostiteljskih objekata, ograničavanje pružanja određenih usluga koje zahtijevaju bliski kontakt i slične zabrane koje se mogu s vremenom dopunjavati ili ukidati prema odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Sva ta ograničenja postavljena su s ciljem suzbijanja širenja koronavirusa, odnosno s ciljem zaštite zdravlja vas kupaca, ali i djelatnika koji pružaju navedene usluge. Sva ograničenja istaknuta su putem obavijesti za kupce na samim benzinskim servisima. Ovim putem apeliramo da se svih obavijesti pridržavate u potpunosti.

Crodux derivati dva poduzeli su sve razumne mjere s ciljem zaštite zdravlja kupaca i djelatnika što uključuje edukaciju djelatnika, opremanje djelatnika osobnim zaštitnim sredstvima poput zaštitnih rukavica, zaštitnih maski, dezinfekcijskih sredstava za ruke i radne površine te drugim sredstvima. Također, postavljeni su plakati za kupce kao što je preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo o nužnosti učestalog i temeljitog pranja ruku, plakat ostalih mjera zaštite  ali i preporuka Svjetske zdravstvene organizacije o navikama koje svatko od nas treba primjenjivati kako bi se smanjila mogućnost zaraze. Pojačane su mjere provjetravanja prostora, čišćenja i dezinfekcije, kako svih unutarnjih prostora, tako i agregata za točenje goriva. Za kupce, na raspolaganju su rukavice za točenje goriva što savjetujemo da obavezno koristite.

Apeliramo da se svi kupci pridržavaju sljedećih ograničenja na benzinskim servisima, ali savjetujemo da se istoga pridržavate i u drugim sličnim okolnostima:

  • Stroga mjera socijalnog distanciranja nalaže izbjegavanje bliskog kontakta u razmaku od najmanje 2m u zatvorenom prostoru i 1m na otvorenom prostoru
  • Svoj red za naplatu sačekajte ispred benzinskog servisa
  • Ne zadržavajte se u prodajnom prostoru nakon plaćanja računa
  • Redovito i temeljito perite i dezinficirajte ruke
  • Izbjegavajte putovanja i nepotrebno izlaženje iz svojih domova
  • Izbjegavajte okupljanja s većim brojem sudionika
  • Izbjegavajte zajedničke zatvorene prostore, liftove i slično
  • Ne dirajte oči, usta i nos nečistim rukama

Prodaja goriva i prodaja cjelokupnog asortimana trgovačke robe provodi se bez ograničenja u redovnom radnom vremenu benzinskih servisa, uz primjenu svih mjera zaštite propisanih od strane Stožera civilne zaštite i HZJZ. Radno vrijeme benzinskih servisa provjerite ovdje. Isto možete provjeriti i na Crodux mobilnoj aplikaciji koju možete skinuti ovdje (za Android korisnike) i ovdje (za IOS korisnike). Također, proširili smo ponudu redovnog asortimana dodatnim proizvodima koji bi mogli biti od koristiti u ovim trenutcima kao što su osnovni prehrambeni i higijenski proizvodi. Zahvaljujemo na razumijevanju.

ICL_LANGUAGE_CODE